Parforholdstip 10: Når vi er nyforelskede, er vi åbne  og  går nysgerrigt på opdagelse i hinanden. Vi flirter, nusser, leger, elsker, lytter interesseret til hinanden og synes ofte, at den anden er verdens ottende vidunder. – Det nye møde med vores udkårne er et eventyr, og den anden er prinsen eller prinsessen på den hvide hest.- og ja, efter et stykke tid får vi så et parforhold!

-Med  tiden stivner de fleste forhold, og vi tror at vi ved, hvordan den anden er. Vi holder op med at være åbne, nysgerrige og gå på opdagelse i hinanden. -Eventyret bliver i de fleste forhold erstattet af vaner og en eller anden grad af forudindtagethed.  -Og det er opskriften på langsomt at aflive kærligheden og gnisten i forholdet.

Så gør noget nyt og anderledes i denne uge. – Få mystikken og eventyret tilbage i forholdet!!

Se hvad der sker i denne uge, hvis du ser på din kæreste med de samme øjne, som du gjorde, da I var nyforelskede. Lad som om, du ikke med sikkerhed kan vide, hvordan han eller hun er. Måske indeholder din kæreste i virkeligheden nogle kvaliteter, som du endnu ikke har opdaget. Måske har han eller hun udviklet sig, uden at du har opdaget det. – Så eksperimenter med  at betragte  kæresten  som en ny og spændende person i denne uge.

Share