9788793172098Har du også sommetider følelsen af, at der er meget mere til dig, end du får udfoldet og udlevet i dit aktuelle liv? Bogen Bevidsthed uden grænser er en fantastisk bog, som giver den bedste forklaring på både vores almindelige identitet, jeg til dato er stødt på, og samtidigt er den en genistreg i forhold til faktisk at forklare os noget, som er usigeligt svært at forstå, nemlig den såkaldte “enhedsbevidsthed” eller nonduale højere bevidsthed, som mystikerne har talt om i årtusinder. Ikke alene det! – Den sensitive læser kan gennem læsningen af bogen alene få små glimt af såkalt højere bevidsthed. En af mine absolutte yndlingsbøger!

Min eneste anke imod bogen, – der for øvrigt er meget letlæselig – er, at jeg føler mig noget sent udviklet, når jeg læser den :-). Forfatteren, den amerikanske filosof og psykolog Ken Wilber var kun 27 år gammel, da han skrev bogen. – Hmmm, hvor var jeg henne i min udvikling, da jeg var 27?!

Rigtig god læselyst.
Læs bogen både med hovedet og hjertet, og så er du højst sandsynligt klar til en helt særlig læseoplevelse.
Ole Vadum Dahl

Køb bogen ved Forlaget I AM her: www.id-shop.dk

Share