Her er et par billeder af min kære guru i anledningen af hans fødselsdag! –  Ja, det kommer måske som en overraskelse, for dig, at jeg har en guru, men det har jeg faktisk.
Ordet guru betyder ” hen mod lyset”, og det er netop, hvad han er anledning til hver eneste dag.

Jeg har praktiseret meditation og mindfulness i mere end 30 år, men ingen har lært mig mere om at være til stede i nuet med fuld opmærksomhed end ham. Jeg har kendt til kærlighed i hele mit liv, men ingen forøger i det daglige min hjertekapacitet som ham. Jeg har brugt meget af mit voksne liv på at genfinde den spontane lykke og livfuldhed, og  ingen kan  få mig til at føle mig så glad og levende som ham.

 

Så hvem er han, og hvor gammel bliver han?

Han hedder Oliver Lucas Dahl, og ja, dine formodninger omkring efternavnet er rigtige. Det bliver indenfor familien. Oliver er min søn og fylder 2 år i dag. – Er han ikke bare skøn?!

mange kærlige hilsener  og tillykke til Oliver

Ole

 

Share