Stafetten går videre til ny leder

Kære alle

steendegnTiden er fløjet af sted siden jeg for 6 år siden blev betroet posten som uddannelsesleder på ID-Academy af Ole Vadum Dahl. Det har været nogle vidunderlige år hvor jeg har haft fornøjelsen af den daglige kontakt med rigtigt mange dejlige mennesker, ikke mindst alle vores skønne studerende.

På samme tid som jeg har haft arbejdet som uddannelsesleder har jeg også været en fast del af et fantastisk underviser-team og fremover bliver det netop i undervisningen at jeg vil bruge min energi 100%. At klare begge job er ganske enkelt blevet for meget af det gode.

Jeg ser tilbage på nogle forrygende år hvor vores organisation har været i en løbende udvikling og hvor det f.eks. har været en fornøjelse at være med til starte en nye afdelinger op i København og på Hattenæs i Silkeborg,  arrangere nye spændende events og udgive bøger fra vores eget forlag.

Fagligt har det været intet mindre end en berigende og særdeles givende periode at være med i udviklingen. Vores uddannelsesforløb er kontinuerligt blevet optimeret, en udvikling som selvfølgelig fortsætter og stadig er igangværende. Lærergruppen har aldrig mødtes så meget og lavet så mange interne workshops og efteruddannelseskurser som gennem de sidste 3 år.

D. 1. Oktober har jeg så den store glæde at kunne give stafetten videre til Pernille Jackson. Hun er uddannet ID-Psykoterapeut og har mange års erfaring som HR-Direktør i erhvervslivet. Pernille og jeg vil selvfølgelig have et tæt samarbejde i den første periode og jeg vil et stykke tid endnu repræsentere ID-Academy i Dansk Psykoterapeutforening.

Pernille er en særdeles kompetent leder og et helt igennem pragtfuldt menneske. Glæd jer til at møde hende og tag godt imod hende!

Så tak for tilliden og for nogle dejlige år som uddannelsesleder til alle ansatte på ID-Academy, lærerkollegerne og alle I dejlige studerende. Glæder mig til at se jer i undervisningen i fremtiden!

Kærlig hilsen

Steen

Share