Parforholdstip 9: Hvis kæresten virker fraværende  eller afvisende, er det nemt at tage det personligt og tolke det som mangel på kærlighed.

Det behøver på ingen måde at være tilfældet. – Og måske tager du noget personligt, som overhovedet ikke handler om dig.

På grund af vores barndom og opvækst er vi alle tilbøjelige til ubevidst at overføre gamle temaer omkring at have følt os afvist, overset, uelskede osv. på vores aktuelle liv, uanset om der reelt er grund til det. Vi blander så at sige fortid og nutid sammen.

Problemet er, at denne overføring af fortiden på vores aktuelle partner er så automatisk og ubevidst, at det er næsten umuligt at skelne den aktuelle situation fra noget, der skete en gang for  mange mange år siden.

Så hvis kæresten virker afvisende eller ligeglad med dig i denne uge, så gør noget nyt og tjek ud, om der er hold i virkeligheden, eller om du endnu en gang udspiller gamle dramaer med ham eller hende.

Med andre ord, drop gætterierne og spørg kæresten direkte i stedet for at reagere ud fra dine egne tolkninger og se hvad der sker.

PS. Du kan læse meget mere om, hvordan man bryder de gamle mønstre i min bog “At vokse sammen – Om udvikling og selvudvikling i parforholdet”.

‘Synes godt om’ ID Academy’s side på facebook inden 15. december kl. 8.00  og vinnd  “At vokse sammen”

Share