9788793172036Har du fået købt Martin Uziks fantastiske bog ‘Kvinder – en manuel for mænd’ som netop udkommet på vores forlag I AM?
Ellers skynd dig og bestil den i vores webshop på dette her:  www.id-shop.dk

Dette er bogen for alle mænd, som bliver forvirrede af kvinder og deres signaler, som frustreres over deres nuværende forhold og som er træt af at blive afvist af de kvinder, som de falder for.
I bogen – som handler om det integrale parforhold – lærer mænd at møde deres nuværende eller potentielle partner med den forståelse, integritet, styrke, venlighed og medfølelse, hun længes efter – og manden vil herefter kunne nyde alle fordelene ved et tilfredsstillende og sundt kærlighedsforhold. Og vel at mærke uden at give køb på sig selv.
Bogen indeholder en lang række værktøjer og viden, som kan ændre enhver mands perspektiv på sit kærlighedsliv, og hjælpe ham med at blive mere nærværende, bevidst og indfølende i sit samvær med kvinder.
Den lærer kort sagt mænd at styrke deres parforholds-kompetencer.

Ole Vadum Dahl – stifter og leder af ID Academy:
‘Endelig en seriøs bog, som giver mænd nogle virkeligt gode og udviklende tips til, hvordan de kan finde en ny maskulin identitet i deres forhold i en tid, som i høj grad er præget af feminine værdier. Vi har savnet en bog, som i parforholdet definerer en ny maskulin rolle, der går langt ud over bøvse- og pruttestadiet.
Og så er bogen oven i købet en fantastisk introduktion til det integrale univers, fremtidens psykologi.’

Sex-en vej til gud_forside_rgbEndnu to spændende bøger er lige på trapperne fra vores forlag I AM her i november – nemlig David Deidas ‘Sex – en vej til Gud’ og Hale Dwoskins ‘Spørgsmål som forløser’.

Læs meget mere om Forlaget I AM’s store, spændende udvalg af bøger her: www.id-shop.dk

Share