JulefredFor nogle år siden hørte jeg om en lydmeditation, som skulle have en helt fantastisk effekt i forhold til at hjælpe mennesker med at opleve de positive virkninger af meditation på meget kort tid.

– Nu har jeg så været i selvudviklingsmiljøet i så mange år, at jeg ikke længere automatisk hopper på vognen, hver gang der dukker endnu en ny “mirakelmetode” op fra USA, så jeg var noget forbeholden og skeptisk overfor de mange entusiastiske beretninger om denne nye lydmeditations velsignelser.

I lang tid  var jeg ikke engang villig til at afprøve den famøse lydmeditation, selv om min normale holdning er, at jeg ikke vil afvise noget på forhånd, inden jeg selv har fået en erfaring med det. Da et menneske, som jeg nærer meget respekt og beundring for, også begyndte at tale begejstret om meditationen, blev jeg alligevel nysgerrig og gik ind på en webside, hvor man kunne høre en demo af omtalte lydmeditation.

Med min sædvanlige jyske skepsis tog jeg mine hovedtelefoner på. (lydmeditationen SKAL høres med stereohovedtelefoner) og begyndte at lytte. Det eneste jeg bevidst kunne høre, var nogle naturlyde. Men der foregik tydeligvis noget andet bagved den umiddelbart hørlige lydkulisse. (Senere fandt jeg ud af, at det der fik lydbilledet til at virke så kraftigt, er en såkaldt binaural lydteknik, som påvirker hjernes svingninger).

Jeg har prøvet meget gennem de mere end tre  årtier, hvor jeg har arbejdet med psykologisk og spirituel udvikling, men jeg var alligevel dybt forbløffet over effekten af at lytte til denne lydmeditation; efter bare nogle få minutter kunne jeg mærke hvordan jeg nærmest blev trukket ind i en meget behagelig klar og fredfyldt sindstilstand. – Og endnu et usædvanligt fænomen i forhold til almindelige meditations-CDer var, at ikke alene sindet men også kroppen blev meget tydeligt påvirket i positiv retning.

Selv om jeg allerede på det tidspunkt var en meget erfaren meditationsudøver, var det alligevel nærmest som at få hjælp af en slags ‘åndelig hjælpemotor’.

Min skepsis var stærkt aftagende, og jeg købte straks lydmeditationen selv om prisen var lidt pebret. (Jeg tror jeg gav ca. 1500kr. for den, altså ca. 10 gange så meget som for de fleste almindelige meditations-CDer.)

Jeg syntes at meditationen var så god, at jeg gerne ville dele det med mine kursister og forespurgte hos producenten, om jeg kunne få lov til at sælge den på mine kursuscentre. Det kunne jeg ikke!

Hvad gør man så?

Jeg gik i gang med at studere teknikken bag lyd-CD’en og fandt software så jeg selv kunne producere en lignende lydmeditation udfra de samme meget virkningsfulde binaurale principper. Over en periode på lidt over et år fungerede ca. 300 af mine studerende som ‘testpersoner’ for mit ‘kopi-produkt’ og tilbagemeldingerne var overvældende positive. Det blev så til lydmeditationen ‘Masterwaves’ som du måske har hørt om.

Og hvis du nu tænker, at jeg vil til at sælge dig noget, så kan du godt tro om igen. Nej jeg vil gerne forære dig Masterwaves lydmeditationen i downloadversionen (Niveau 1) som en julegave med tilhørende 12 opfølgende små lektioner via email. Når jeg kalder det for niveau 1, er det fordi du allerede i et stykke tid har kunnet hente en kort udgave, niveau  0, som ikke er helt så kraftig i sin virkning. Den binaurale teknik kan gøres mere eller mindre kraftig, og hvis ikke man starter med en lidt mindre kraftig version, kan man godt blive bims og defus i timerne efter meditationen. – Det er jo ikke meningen.

Hvis ikke du har brugt MasterWaves lydmeditationen tidligere, så start med den korte 20 minutters version, som du får adgang til, når du har tilmeldt dig og er logget ind. Brug den i 2-3 uger, inden du eventuelt bruger den længere 40-minutters version.

Denne type lydmeditation har vist sig at være rigtig god både for dem, der ikke tidligere har mediteret, og for dem som allerede har en god meditationspraksis i forvejen. Den gør det dels meget lettere at komme i gang med meditation og få noget ud af det med det samme, og dels kan den altså kombineres med den type meditation, som du eventuelt måtte praktisere i forvejen.

For at hente meditationen ned til iPod eller computer skal du klikke her og tilmelde dig. Hvis du ikke allerede er medlem af vadum.dk skal du først oprette dig som bruger.

Udover meditationerne, vil du efterfølgende modtage nogle instruktioner via e-mail, så husk at skrive din e-mailadresse. Læs også de indledende instruktioner her på www.masterwaves.dk

Med dette link er gaven din. Derfor må du også selv bestemme, hvornår den skal pakkes op. (Dog senest 2. Januar kl. 12) Måske har du brug for at komme igang med det samme?

Med ønsket om en rigtig glædelig og fredfyldt jul til dig og dine kære… fra mig og mine fantastiske medarbejdere på ID Academy.

Ole

Ps. Du må meget gerne komme med feedback på virkningen og stille spørgsmål om meditation på min væg på Facebook.

Share