Giv dig selv den oplevelse det er at se og høre Ole Vadum Dahl holde foredrag om emnet “Meditation”. Det er nemlig ikke bare et foredrag i gængs forstand. Det er simpelthen et pragteksempel på, hvordan formidling, undervisning i pratiske teknikker og decideret guidning i meditation går op i en højere enhed.

Alt dette sker nemlig simultant! Det vil sige at hele seancen faktisk bliver et udtryk for en ægte holistisk tilstedeværelse. Eller sagt med andre ord det er “integral life practice” i levende live 🙂

Foredraget er inkluderende og samlende på samme tid. Det indeholder flere vinkler på samme tid – hvad angår de fire kvadranter (læs mere her: http://integralspiritualitet.idacademy.dk/perspektiver/spirituelle-vinkler). Det bevæger sig på flere niveauer på samme tid, forstået på den måde, at det både er et foredrag om meditation, et meditationskursus med anvendelige praktiske redskaber og en guidning i meditation, der skaber et intenst nærvær. Meget meget inspirerende!

Og netop dette er hele essensen i foredraget. Som Ole siger; “Meditation er en bestemt holdning til tilværelsen”. Det viser han netop her i sin fineste form, idet at formidlingen og guidningen bliver en og samme størrelse. Foredraget er selve meditationen og omvendt. Og som en ekstra fjer i hatten – den er erfaringsbaseret.

Kh.
Gert
ID Webmaster

Se hele meditationen/foredraget herunder:

PS: På uddannelserne ved ID Academy arbejder Ole bl.a. på denne måde. Læs mere her:
www.id-mindfulnessuddannelsen.dk
www.id-mentoruddannelsen.dk

 

Share