Kan man meditere sig ud af sit personlige helvede?

I dette lille videoklip fra en samtale med forfatter og psykoterapeut Bettina Vilmund kommer jeg ind på, hvordan sindet ligesom en radio- eller TV-tuner kan indstilles på forskellige “kanaler”, dvs. forskellige dimensioner af virkeligheden.

Meditation kan i overført betydning bringe os i kontakt med “frekvens-områder”, som vi normalt ikke er i stand til at nå med de almindelige psykiske “antenneforhold”.

Igennem mere end 25 år som life coach og psykoterapeut har jeg hjulpet mennesker med at ændre deres opfattelse af sig selv, deres problemer og muligheder. Det er jo grundlæggende det, coaching og psykoterapi handler om. Ofte vil de faktiske livsomstændigheder være de samme efter et terapi- eller selvudviklingsforløb som før. Det er som oftest vores syn på livet, som ændrer sig og giver os mere positive følelser.

Det samme gælder i endnu højere grad meditation, der som metode kan noget, som hverken coaching eller terapi kan. Vi kan gennem en effektiv meditationsmetode få adgang til højere dimensioner af virkeligheden, som indeholder al den lykke og mening, som vi nogensinde har drømt om.

mange kærlige hilsener
Coach og psykoterapeut Ole Vadum Dahl

Se indlægget her:

Share