Mange af os ved efterhånden godt, at meditation reducerer stress, forbedrer indlærlingsevner og hukommelse, hæmmer ældningsprocessen, får vores IQ til at stige med 5-10 point, styrker imunforsvaret osv. osv. – Og fordi vi ved, at det ville være godt for os at meditere, går der projekter og pligtfølelse i det at meditere.

Så for nogle af os bliver den daglige meditation til vores “sure åndelige værnepligt”, og det er hverken hensigtsmæssigt, behageligt eller særlig virkningsfuldt.

I denne lille video herunder taler jeg med psykoterapeut og journalist Bettina Vilmund om en anderledes holdning til meditation. I virkeligheden bør meditation være et kærkomment åndehul og fristed i dagligdagen, og man kan meditere på mange måder, – også mens man er i aktivitet.

Og for de dovne, der gerne vil have stor effekt ud af meditation uden at gøre noget særligt for det, så kig lige på vores MasterWaves meditations-program, der må siges at være nogenlunde den letteste måde at få gang i den “anstrengelsesløse meditation” på.

Læs mere på www.masterwaves.dk

mange kærlige hilsener

Ole Vadum Dahl

Link til videoklip.

Læs iøvrigt mere om ID Meditation på www.idmeditation.dk

Og har du lyst til at opleve meditation og blive guidet gennem en meditation, er du velkommen til at deltage i mine meditationsaftener. Se oversigten over meditationsaftenerne i København og Silkeborg her: www.idacademy.dk

Share