Se en tankevækkende video med ID Psykoterapeut Karoline Lindberg, hvor hun fortæller om sit speciale – spædbarnsterapi.

For en del år siden læste jeg en fantastisk bog af den fransk-canadiske psykiater Caroline Eliacheff, som hedder “Krop og skrig”. Den er udgivet af Borgens forlag, og jeg fandt den lige til 129 kroner på Saxo.dk hvis nogen skulle være interesserede i at læse den.

Som psykoterapeut gennem 30 år og uddannelsesleder for  kommende  psykoterapeuter gennem mere end 20 år har jeg selvfølgelig læst mange gode bøger om psykoterapi.

Men “Krop og skrig” er den eneste bog, jeg har knebet et anseeligt antal tårer over. Og jeg græd både, fordi jeg havde en dyb medfølelse med de helt små, som havde fået  en rigtig skæv og ulykkelig start på livet,og fordi jeg blev umådelig  rørt over historierne i bogen om, hvordan Caroline Eliacheff kunne hjælpe de små med at blive forløst fra deres traumer og få en ny start på livet.

Derfor er jeg så ekstra glad for, at en af vores eksaminerede ID psykoterapeuter, Karoline Lindberg, har specialiseret sig i netop spædbarnsterapi. -Og hvad det går ud på, vil jeg lade hende selv fortælle i videoen nedenfor. Hun har virkelig nogle rørende og tankevækkende ting at fortælle.

Mange kærlige hilsener

Ole

PS. Du er mere end velkommen til at kommentere såvel bogen som videoen på min væg på Facebook

PS.PS. Når du har læst bogen og set videoen, vil du med sikkerhed tænke dig rigtig godt om, inden du siger negative ting i nærheden af en baby. De forstår mere, end vi tror.


Share