9788793172036Det spørgsmål rejser Martin Ucik i denne bog, som er en søgen efter svar på, hvorfor mange af nutidens moderne kvinder på trods af – på papiret – perfekte og harmoniske parforhold, vælger at forlade deres partnere. Bogen forklarer på humoristisk vis, hvordan mænd og kvinder igennem historien har udviklet sig i etaper, hvor kvindens kognitive udvikling og ønsker til den ideelle part­ner har tvunget mændene til at udvikle sig, for fortsat at kunne tiltrække kvinderne. Forfatteren skriver ud fra mandens perspektiv, men bogen giver samtidig kvinder en langt større forståelse for, hvor de er på vej hen.

Det er i det hele taget en seriøs bog, der giver mænd en række værktøjer og tips til, hvordan de kan udvikle en ny maskulin identitet i en tid præget af feminine værdier. Læseren bliver ved hjælp af denne bog i stand til at møde sin nuværende eller potentielle partner med den forståelse, integritet, styrke, venlighed og medfølelse, hun længes efter, og nyde fordelene ved et tilfredsstillende sundt kærlighedsforhold – uden at give køb på sig selv. Det er kort sagt en bog, der kan ændre ved læserens perspektiv på, hvad et kærlighedsforhold går ud på og dermed en chance for at få styrket vedkommendes parforholdskompetencer, samtidig med at det er en fantastisk introduktion til det integrale univers, der anses som fremtidens psykologi.

Om forfatteren:

MARTIN UCIK er en tyskfødt ingeniør og iværksætter, bosat i Californien, som er uddannet Power of Now-facilitator hos Eckhart Tolle og certificeret parforholdscoach. Han stiftede netværket singles2couples.org – Association for Healthy Relationships i 2006, som er en datingside for integralt interesserede, men han rådgiver også enlige og par. Studier af Ken Wilbers integrale model og viden fra mere end 200 parforholdsbøger fik ham til at sætte sig ned og skrive denne udførlige manual for mænd, som ikke eksisterede, da han selv havde brug for den. Han kommer regelmæssigt til Danmark som gæstelærer.

Du kan købe bogen her: www.id-shop.dk

Share