Der sker så meget spændende for tiden. På ID Academy mærker vi virkelig, hvordan vi flyder med den større fælles evolutionære impuls, som støt og roligt bevæger sig i retningen af en mere integral bevidsthed – i hvert fald i vores del af verden.

Det mærkes også i parforholdene, hvor udfordringerne på mange måder er nogle andre, end dem vi oplevede for bare nogle få årtier siden. Halvdelen af os voksne lever som singler og har alligevel for de flestes vedkommende en længsel efter inderlighed, kærlighed og nærhed. Men det er som om, det bliver sværere og sværere at finde en partner, som kan møde os i den spirende nye bevidsthed og spiritualitet, som mange bevidst eller ubevidst føler, er nødt til at være med i forholdet, for at det får den dybde og kvalitet, som vi længes efter.

Og andre af os, som lever i faste forhold, føler måske også, at vi vokser fra hinanden eller slås med de samme temaer, som vi har været udfordret af i mange år og måske endda i flere forhold.
Hvad er det, der sker?

Det er noget af det, som Martin Ucik har forsket i og skrevet om i sin fremragende bog “Kvinder! En manual for mænd – Det integrale parforhold”, der for øvrigt meget snart kommer i et nyt oplag på ID Academy Media (også bare kaldet I AM). Og det er i høj grad det, vi kan lære at arbejde med og finde løsninger på i den 1-års træning/efteruddannelse, som Martin starter her på ID Academy i slutningen af oktober.

Der er håb for os alle, der gerne vil trives i et dybt og inderligt parforhold. Der er en ny slags parforhold på vej.Det er et spørgsmål om at udvikle sig integralt, dvs. både at vokse op og modnes, at vågne op til vores sande selv hinsides egoet, at rydde op i vores skygger og projektioner, at åbne hjertet ubetinget og stå ved os selv og lyse op i verden med vores unikke kvaliteter og talenter. Når vi gør det hver især og sammen, sker der noget med måden vi elsker på, måden vi er sammen på, måden vi respekterer hinanden på osv. Traditionel parterapi og parcoaching er superfint, men den er ikke designet til at imødegå fremtidens mere integrale bevidsthed og de nye typer temaer, som allerede er begyndt at dukke op i parforholdene, og som i højere og højere grad vil præge arbejdet med par og seksualitet i fremtiden.

Martin Uciks bog peger på en række oversete faktorer, som er helt afgørnede for et velfungerende parforhold for os moderne og postmoderne mennesker og giver konkrete løsninger og inspiration, som rækker langt ind i fremtiden. Og det samme gør hans kommende træning, som giver forståelse og konkrete redskaber til fremtidens coaches og terapeuter.

Men lad ham selv give en kort introduktion til forløbet. Se videoen her:

Kærlige hilsener
Ole Vadum Dahl

PS. Martin taler i videoen også om, hvordan og hvorfor det faktisk også er afgørende for vores fælles fremtid i et større perspektiv, at de to køn finder nye måder at omgås hinanden på og være par på.

PS. PS. Du finder beskrivelsen af The Integral Relationship Practitioner Training her: www.idacademy.org

Share